Introductie in Arduino

 

Deze activiteit is vol. U kunt zich niet meer inschrijven.

 

Vanwege meer vraag naar een introductie in Arduino organiseren wij dit jaar nogmaals een introductie bijeenkomst.

 

De Arduino duikt op steeds meer plekken op, bijvoorbeeld als onderdeel van 3D printers en robots. De Arduino is een kleine bordje waar allerlei sensoren en actuatoren op kunnen worden aangesloten. De programmeerbare processor op het bordje en de grote beschikbaarheid aan hardware die kan worden gekoppeld maken de mogelijkheden voor toepassing van de Arduino enorm. In deze workshop kunt u zelf ontdekken hoe dat werkt. U leert de basisprincipes van de Arduino en bouwt uw eerste schakelingen die direct toepasbaar zijn in de les.

Voor deelname aan deze introductie heeft u een laptop nodig. De (gratis) software kunt u vooraf downloaden via http://www.arduino.cc.

 

Deze introductie valt samen met de start van de Arduino Challenge. Meer hierover leest u op deze pagina.

Maakonderwijs met de Arduino

Maakonderwijs met de Arduino

Datum en tijd

Donderdag 20 april 2017 van 16:00 tot 20:00 uur. Een maaltijd is inbegrepen.

De bijeenkomst vindt plaats in Delft.

Kosten

Leden van Bètasteunpunt Zuid-Holland en Regionaal Steunpunt Leiden betalen alleen materiaalkosten indien nodig (Arduinopakketje): 30 euro. Niet leden betalen incl materiaal: 120 euro.

Bent u verhinderd, meldt u zich dan voor 13 april 2017 af via betasteunpuntzh@tudelft.nl. Wanneer u zich niet tijdig afmeldt, zal een no-showfee van € 25 in rekening worden gebracht.
Bij aanmelding wordt u gevraagd om uw organisatie of school. De factuur van het cursusgeld gaat automatisch richting dit door u opgegeven school- of organisatieadres.

Aanmelden

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor deze activiteit.

Alle cursus data

  • Apr 2017 20

    16-20 uur
    Introductie in Arduino