Meet the Boss

Meet The Boss is een debatwedstrijd waarbij leerlingen van twee tot vier Jet-Net & TechNet scholen in debat gaan met elkaar en met ‘The Boss’, een topmanager van het Jet-Net & TechNet bedrijf, over stellingen op het snijvlak van technologie & maatschappij.

Voor het debat worden klassen uit de bovenbouw (4 en 5 havo/vwo) met een NT/NG profiel uitgenodigd. LET OP: we nodigen een hele klas uit en geen samengesteld debatteam.

Waarom meedoen met Meet the Boss?

Het is leuk omdat je (inter)actief met je klas bezig bent. Je werkt aan teambuilding binnen de klas en bent met z’n allen aan het strijden tegen andere scholen. Daarnaast is het leerzaam omdat zowel de docent, als de leerlingen in het bijzonder, zich verdiepen in thema’s en stellingen op het gebied van technologie en maatschappij. Als laatste is het belangrijk: leren debatteren zorgt ervoor dat leerlingen beter leren spreken, luisteren en argumenteren. Meet The Boss brengt leerlingen dichter bij de praktijk, actualiteit en de maatschappij.

Aanmelden voor Meet the Boss

U kunt zich tot uiterlijk 5 oktober 2018 aanmelden voor Meet the Boss 2019. Kijk voor meer informatie op https://jet-net.nl/activiteit/meet-the-boss/informatie-scholen/